Автосервиз БИГС

„Бигс“ ООД гр. Бургас е част от европейската верига авто-сервизни центрове Premio, основана от световно известния производител на гуми, компанията Goodyear, през 1996 година в Германия.

НОВО!!!

Автосервиз Бигс гр.Бургас изгради изцяло нова автосервизна база с нов адрес – гр. Бургас, ул. Одрин 130, като осигурява 10 работни места.

Автосервиз Бигс гр.Бургас предлага 5 клетки за лекотоварни автомобили и 2 клетки за тежкотоварни автомобили за пълно сервизно обслужване, както и смяна на зимни и летни гуми за леки автомобили и регенерат за камиони.

Автосервиз Бигс гр.Бургас осигурява проверка и издаване на сертификат на монтирана АГУ при ГДП на автомобили с газови уредби

 

гуми за товарни автомобили

гуми за товарни автомобили

 

Летни Гуми Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Debica лято 2020

 

 

Информация за Гумите

Компоненти на гумите

Марки Гуми

GoodYear, Dunlop, Fulda, Sava

Автосервизни Услуги

Видове Авто Услуги

БИГС ООД

Автосервиз БИГС ООД, Бургас

„Бигс“ ООД е единственият производител в областта на гуми за тежкотоварни автомобили чрез студен регенерат. Фабриката в Бургас е построена по европейска програма и оборудвана изцяло с нови италиански машини Matteuzzi и I.R.O.P., което гарантира качеството на гумите. „Бигс“ ООД – Автосервиз Бургас стартира мащабна промоция на гуми за товарни автомобили студен регенерат с протектори Avon, Midas, Kraiburg и Dunlop. Автосервиз Бигс – Гуми. Джанти. Части