Промоции

Гумите регенерат спестяват до 50% от новата гума

Единственият производител в Бургас стартира мащабна промоция преди сезона

 

Промоция ЕСЕН – ЗИМА Регенерат за периода

01.09.2020 – 31.03.2021г.

  • Регенерат с основа на клиента
  • Доставка за цяла България – 15 лв. на брой
  • Изработка за 24 часа
  • Работно време – 7 дни в седмицата
  • Нови италиански машини Mateuzzi и Irop

Размери гуми за камиони / цени за регенерат гуми

  • 385/65 R 22.5 – 200.00 лв.
  • 315/80 R 22.5 – 200.00 лв.
  • 315/70 R 22.5 – 200.00 лв.

Автосервиз БИГС ООД гр. Бургас е оторизиран производител на гуми за товарни автомобили студен регенерат с протектори Avon, Midas, Kraiburg и Dunlop. Линията за производство отговаря на всички съвременни изисквания за регенериране на гуми. Вижте нашето оборудване за регенерат тук

През последните години регенерирането на гуми се наложи като начин за намаляване разходите за единица пробег чрез по-пълно използване ресурса на гумите. „Бигс“ ООД е единственият производител в областта на гуми за тежкотоварни автомобили чрез студен регенерат. Фабриката в Бургас е построена по европейска програма и оборудвана изцяло с нови италиански машини Matteuzzi и I.R.O.P., което гарантира качеството на гумите. Преди зимния сезон фирмата стартира мащабна промоция на гуми за товарни автомобили студен регенерат с протектори Avon, Midas, Kraiburg и Dunlop. Линията за производство отговаря на всички съвременни изисквания за регенериране на гуми. Контролът за качество кореспондира с всички норми и изисквания, наложени от европейските стандарти, като за целта в производството са внедрени машини от последно поколение. Те засичат всякакъв вид увреждания по вътрешната част на каркаса /повърхност на гумата/ чрез високоволтова дъга. Протекторите, които се полагат, съответстват идеално на обработената основа, което осигурява по-дълъг пробег. Стандартите за качество, които въвеждат от „Бигс” ООД при регенерирането на гуми, гарантират съвършена центровка върху основата без никакви деформации, по-висок комфорт и сигурност, разбира се и идеален външен вид.

„Производството, което създадохме по европейска програма дава гаранция за качеството на всяка една гума. Имаме капацитет само за 24 часа да подменим всичките стари гуми на един тежкотоварен автомобил като ги регенерираме. Това е много важно за бизнеса, защото спестява 50 % от цената на новите гуми. Преди зимния сезон стартираме промоция с отстъпки до 30% от цената за всяка гума.”, каза пред вестник „Черноморски фар” управителят Георги Славчев.

„Бигс“ ООД е част от европейската верига авто-сервизни центрове Premio, основана от световно известния производител на гуми, компанията Goodyear, през 1996 година в Германия. Освен гуми регенерат фирмата предлага пълно сервизно обслужване, зимни и летни гуми за леки автомобили Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava и др.