Eversafe

За повече от 30 години, Eversafe Rubber е фокусирана върху производството на най-качествените продукти и цялостни решения в рециклиращата гуми промишленост. Ние предлагаме цялостни решения за всички Ваши нужди в рециклиращата гуми. От продуктови продажби на трансфера на знания, след продажбата и услуги по поддръжка, ние поеме отговорността да Ви подкрепят по пътя си на растеж на бизнеса.

Десетилетия опит укрепиха нашата професионални знания и опит в тази индустрия да надхвърли Вашите очаквания. Ние непрекъснато инвестираме в състоянието на най-съвременните технологии, което гарантира качеството на първокласен и извънредно изпълнение на всички наши продукти. Нашите продукти са с международен стандарт. В действителност, над 40% от нашите продукти се изнасят в цял свят, от Азия към Европа, Африка и извън нея.

Модел

Технически характеристики

Е 20 Е 20
22 t22
33 t33
37 t37
39 t39
41 t41
42 t42
45 t45
46 t46
47 t47
51 t51
52 t52
54 t54
55 t55
58 t58
60 t60
62 t62
63 t63
Eversafe Rubber обръща голямо внимание на детайлите от снабдяването със суровини на производствен процес и с най-строг контрол на качеството; ние оставят никакво място за още по-малката от дефекти. Eversafe продукти винаги постигат ненадминато качество. Ние също така се постига ISO9001: сертифициране на система за управление на качеството 2008.
Нашите отлични продукти са подкрепени от нашия екип от професионалисти. Нашите специалисти R & D обединяват своите години опит с днешните съвременни технологии, за да продължават да подобряват Eversafe Гумени изделия. Можете да бъдете сигурни, че нашите продукти и решения са разработени, за да ви даде пълно удовлетворение. С течение на годините, Eversafe Rubber е утвърдила като първокласна марка, търговска марка на качество и доверен бизнес партньор.
Нашата ускорен растеж язди на надеждността на нашите продукти и услуги – от поддръжката на технологиите за инфраструктура и професионална консултация, всички в една безпроблемна интеграция, която е нашата обща модел решения.
Eversafe Rubber винаги осигурява на нашите бизнес партньори и клиенти на най-високи нива на удовлетвореност и рентабилността.