Double Road

Кингдао QJ ИНДУСТРИАЛНА INC

Основана през 2005 г., Кингдао QJ ИНДУСТРИАЛНА INC. Е един от най-професионалните и най-големите производители на гуми в Китай. Повече от 300 размери и 500 разновидности в областта на радиалните гуми полу-стомана, всички стомана радиални гуми, мотоциклетни гуми, велосипедни гуми и индустриални гуми и т.н. са на разположение от Q & J ГУМИ Група.
Една от нейните марки гуми – DOUBLE ROAD е много популярен сред клиентите в страната и чужбина.
Чрез непрекъснати усилия и напредък през последните десетилетия, Q & J ГУМИ GROUP е притежавал напредналите съоръжения и заети старши техници. Машината за леене и други основни производствени съоръжения са въведени от PIRELLI в Италия, ВМИ в Холандия, и Sungwoo HITECH в Южна Корея. Някои техници са от световните топ-клас фабрики, като Michelin, Pirelli и
Hankook.
Днес Q & J ГУМИ група има много строг процес тест и управление от избора на суровини за проверката на готовите гуми продукти, които предлага мощен гаранция за нашите гуми, за да спечели предпочитанията на клиентите.
Q & J ГУМИ група има годишното производство: 2.2 милиона набори от всички стомана радиални гуми, 5 милиона апарата на полу-стоманени гуми, 5,5 милиона апарата на мотоциклетни гуми, 10 милиона апарата на велосипедни гуми, и 0,5 милиона апарата на индустриални гуми. Q & J ГУМИ Group премина и получи сертификати за DOT, ECE, REACH, SONCAP, GCC, BIS, и т.н. Сега компанията се доставя гуми за основните авто фабрики в Китай, като SINOTRUCK, FAW, SGMW т.н. В същото време, компанията са износител големи гуми обем в Европа, Америка, Латинска Америка, Африка и страните от Близкия Изток.
Q & J ГУМИ Group ще запази философията на “Честността на базата, на качеството и клиента на първо място, създаване на хармонично общество”, за да направи себе си по-конкурентоспособни, и да се създаде по-добро бъдеще!
Q & J ГУМИ Group е готова да изгради дългосрочни бизнес отношения с всички фирми от цял ​​свят.