Trazano Tyre

Гуми TRAZANO – ZC Каучук за по-добро бъдеще. Фирмата е създадена през 1958 година.
№ 1 Производител на гуми в Китай и № 10 от Топ 75 производители на гуми за 2018 година

През 2017 г. китайската промишленост на гуми претърпя голям натиск от увеличаването на разходите за суровини и промяната на пазарното търсене. Цената на естествения каучук непрекъснато се променя в началото до средата на 2017 г. и се влияе от стоковия пазар, въпреки че пазарното предлагане и търсене не се променя значително. Междувременно екологичната политика на китайското правителство принуди повечето доставчици да намалят производството на въглеродни сажди и други химикали, необходими за производството на гуми, повишавайки цената, особено през втората половина на 2017 г. Регулираната китайска икономика намали търсенето на гуми използвани за добив и строителство. Продажбите на нови превозни средства отбелязват ръст от около 3,5%, което е най-ниското ниво през последните 3 години.

ZC Rubber, изправен пред такъв натиск с по-малко търсене, но по-високи разходи, все още постига забележителна производителност. Нашата обща продукция на радиални гуми за камиони и автобуси достига над 17,26 милиона броя, пътническите и лекотоварните гуми 32 милиона броя. Общите приходи скочиха с повече от 20%. Резултатът разчита на подкрепата на всички наши клиенти, дистрибутори и партньори. С настоящото, от името на над 28 000 служители на ZC Rubber, изразяваме искрената си благодарност и признателност на всички вас и вашия принос
Приходите от продажба достигнаха 3,62 млрд. Долара за 2017 година
Ние отделяме голямо внимание на производството на различни  гуми, външни гуми за камиони, гуми за леки автомобили, индустриални гуми, гуми за път, селскостопанска гума, гуми за велосипеди, гуми за мотоциклети и гуми ATV. Ние имаме марките Westlake, Goodride, Chaoyang, Arisun, Trazano и Yartu марки гуми да отговарят на различни изисквания на глобалните клиенти.