Автосервиз БИГС Bosch Car Service

„Бигс“ ООД гр. Бургас е част от европейската верига авто-сервизни центрове Premio, основана от световно известния производител на гуми, компанията Goodyear, през 1996 година в Германия.

Bigs Burgas e член на световната организация Bosch Service

 

 

Този Bosch Service изпълнява необходимите изисквания за извършване квалифициран ремонт на пътни превозни средства. Това се гарантира чрез регулярните одити на Качеството и мерките за по-нататъшно развитие съгласно стандартите на Robert Bosch GmbH, Карлсруе, Германия.

 

 

 

 

 

 

Автосервиз Бигс гр.Бургас изгради изцяло нова автосервизна база с нов адрес – гр. Бургас, ул. Одрин 130, като осигурява 10 работни места.

Автосервиз Бигс гр.Бургас предлага 5 клетки за лекотоварни автомобили и 2 клетки за тежкотоварни автомобили за пълно сервизно обслужване, както и смяна на зимни и летни гуми за леки автомобили и регенерат за камиони.

Автосервиз Бигс гр.Бургас осигурява проверка и издаване на сертификат на монтирана АГУ при ГДП на автомобили с газови уредби

 

 

 

 

 

 

 

Видео на Автосервиз БИГС ООД

 

Летни Гуми Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Debica есен – зима 2024

 

 

Информация за Гумите

Компоненти на гумите

Марки Гуми

GoodYear, Dunlop, Fulda, Sava

Автосервизни Услуги

Видове Авто Услуги

БИГС ООД

Автосервиз БИГС ООД, Бургас

„Бигс“ ООД е единственият производител в областта на гуми за тежкотоварни автомобили чрез студен регенерат. Фабриката в Бургас е построена по европейска програма и оборудвана изцяло с нови италиански машини Matteuzzi и I.R.O.P., което гарантира качеството на гумите. „Бигс“ ООД – Автосервиз Бургас стартира мащабна промоция на гуми за товарни автомобили студен регенерат с протектори Avon, Midas, Kraiburg и Dunlop. Автосервиз Бигс – Гуми. Джанти. Части