Авто Услуги

Гуми

Функцията на гумата е надеждно да предава двигателни и управляващи сили за управление на пътя и поема всички въздействия, действащи върху шофирането на превозното средство на неравна повърхност.

 

Изпускателни системи

Функцията на изпускателната система е безопасното премахване на горещи изгорели газове от горивната камера на двигателя извън превозното средство. Тя също намалява шума, генериран вътре в горивната камера.

 

Амортисьори

Комфортното пътуване, доброто управление и контролът на превозното средство са значително повлияни от амортисьорите. Тяхната функция е бързо да абсорбират вибрациите на колелата и да предотвратяват вибрациите на оста на превозното средство.

 

Спирачки

Ефективното и безопасното спиране зависи от оптималната координация на всички компоненти на съвременния спирачната система. Износена или повредена част може да наруши функционирането на цялата система и да застраши Вас и другите участници в пътния трафик.

 

Акумулатор

Нефункциониращият акумулатор напълно ще парализира Вашия автомобил. Елате при нас, ние ще го заменим за вас!

 

Климатик

Premio препоръчва старателно да проверявате климатичната си система  най-малко веднъж годишно.

 

Смяна на маслото

Ще дадем за двигателя на Вашия автомобил марка масло с изключително високо качество на отлична цена!

 

Проверка на изравняването на колелата

На нашето модерно оборудване можем да измерим точно и да отстраним всякакви отклонения.

 

Съхранение на гумите

При смяната на гумите на Вашия автомобил, ние ще се радваме да ги държим на склад извън сезона в хранилището си. Тази услуга включва проверка на състоянието на гумите, измерване на остатъчната дебелина на протектора в мм, правилно съхранение на набора от гуми (включително джанти), като ги регистрирате и ги издадете на упълномощено лице.

 

Ремонт на предно стъкло

Пукнатина в предното стъкло намалява Вашата безопасност. Ние професионално ще ремонтираме пукнатините в предното стъкло.