Fulda

История на Fulda

Fulda

Fulda

Името FULDA не е само синоним на град или река в Германия. Основана през 1900 година, Fulda е немски производител на висококачествени гуми които гарантират безопасност и забележително съотношение цена/качество. С пазарен дял около 10%, днес Fulda е една от водещите марки в Germany, които предлагат топ качество, надеждни продукти за леки, лекотоварни и товарни автомобили и селскостопанска техника. От магистрали без ограничения за скоростта, до алпийски райони със сурови зими, продуктите на Fulda винаги са били проектирани така, че да осигурят безопасно шофиране, дори и при най-предизвикателните условия.

Каталог гуми Fulda 2020

Всяка година се провежда мащабно Европейско проучвание, в което 10 000 потребители дават своето мнение относно това какво очакват от гумата, която ще закупят следващата година. За инженерите на Fulda, това познание е движеща сила при развойните програми за всички Fulda продукти.

Продължителни проучвания и развойни програми гарантират, че гумите Fulda използват последни технологии и материали. Редовни препоръчки от независими тестове доказват качествените нива на продуктите на Fulda.

Всички нови ултра високоскоростни гуми Carat Exelero са още едно постижение в историята на Fulda и тя стана първата гума в индустрията, която е тествана и сертифицирана от TUV, Немска независима институция за тестове.

Fulda – баланс на качество/цена

Последните ADAC потребителски тестове за гуми показват, че според немски потребители Fulda е втората най-добра марка в Германия, която да осигурява най-добро съотношение „качество-цена”. Това позиционира Fulda начело с най-желаните международни брандове гуми. Източник: ADAC Reifenmonitor 2003.

Fulda – Околна среда

Продуктите на Fulda са произвеждани съгласно ISO 14001 стандарт за опазване на околната среда и система за управление при производство. Одитори от втора и от трета страна рутинно одитират всяко средство на системата с оглед опазване на околната среда.

Fulda – Факти

Гуми Fulda се произвеждат в 13 страни в Европа. Близо 10.000.000 гуми се продават годишно.

Fulda – Повече от 100 години Висока Немска Технология

Разгледайте Каталога на FULDA тук