Нов адрес

Автосервиз Бигс гр.Бургас изгради изцяло нова автосервизна база с нов адрес – гр. Бургас, ул. Одрин 130, като осигурява 10 работни места.

Автосервиз Бигс гр.Бургас предлага 5 клетки за лекотоварни автомобили и 2 клетки за тежкотоварни автомобили за пълно сервизно обслужване, както и смяна на зимни и летни гуми за леки автомобили и регенерат за камиони.

Автосервиз Бигс гр.Бургас осигурява проверка и издаване на сертификат на монтирана АГУ при ГДП на автомобили с газови уредби

За контакти

 

Нов автомобилен център отвори врати в Бургас
Автосервиз БИГС се премести в нова модерна база

През последните години автоцентър БИГС в Бургас се превърна в предпочитан партньор и надежден сервиз за леки, лекотоварни автомобили, бусове и камиони. Броят на клиентите, които се доверяват на специалистите в БИГС и поверяват автомобилите си на тях за всякакви ремонти непрекъснато расте и това прави инвестицията в по-голяма база неизбежна. Новият модерен автомобилен център и сервиз вече работи на адрес в Бургас ул. „Одрин“ 130. Базата се простира на 1560 кв. м. и включва сервизна част, специализиран център за демонтаж и монтаж на гуми за леки автомобили, бусове и камиони, производствена част на гуми студен регенерат и клетка за преминаване на годишни технически прегледи.
Услугите, които се предлагат на клиентите в новата база са повече, а още с откриването от БИГС ООД предлагат и различни промоции за своите клиенти. Важно е да знаете, че автосервизът е част от групата Premio, която е допълнителна гаранция за качество на предлаганите услуги. Като част от голямото семейство сервизи на Premio в автоцентър БИГС в Бургас работят технически екипи, обучени да обслужват автомобили от среден и висок клас. В сервиза се използват модерни съоръжения за работа, професионални масла и течности, съобразени с всяка марка автомобили. Освен всичко това, при нужда шофьорите могат да получат и приятелски съвет за това как да се грижат за своя автомобил. Автоцентър БИГС като част от веригата Premio е оторизиран представител на гуми с марките Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava и други.

ПРОМОЦИИ:

ГУМИ ЗА ЛЕКИ КОЛИ, БУСОВЕ И КАМИОНИ
Идва сезонът за смяна на летните гуми със зимни и в автоцентър БИГС вече са готови с топ предложение за шофьорите. Промоционалната кампания на Premio и БИГС ще даде възможност на клиентите закупили 4 нови зимни гуми с марките Sava или Fulda от 16’ и повече да получат PLC комплект за безопасност на гумите, който включва манометър за гуми.
Тези от Вас, които имат налични зимни гуми могат да се възползват от промоцията, която включва смяна на гуми и оглед на ходовата част. В зависимост от големината на гумите цената започва от 10.90 за две гуми.
Промоции има и за собствениците на бусове, тежкотоварни автомобили, камиони и тирове. Като производител на гуми студен регенерат БИГС изработва такива с основа на клиента и прави доставка в цяла България. Три най-масови размера 385/65 R 22.5, 315/80 R 22.5 и 315/70 R 22.5 се предлагат на цена от 200 лв.

ГАЗОВИ УРЕДБИ
Новият модерен автоцентър БИГС предлага на всички собственици на автомобили с газова уредба първоначален технически преглед и издаване на сертификат. Цената на услугата само сега е 44.90 лв.

СМЯНА НА КОНСУМАТИВИ
По случай отварянето на новия автомобилен център БИГС в Бургас в сервиза се предлага смяна на 4 литра моторно масло по избор, смяна на маслен филтър и проверка на антифриза на цени от 39.99 лв.
В търговския център на сервиза се предлага пълна гама от масла за автомобили и течности на марките Ravenol и Hilber. Акумулатори на марките Ennexy, Duracell и Moll и много други консумативи.

Бургас, ул. „Одрин“ 130, тел. 056 848 121, 0888 082 299, 0888 501 999
www. Bigs.bg