Промоции

Гумите регенерат спестяват до 50% от новата гума

Единственият производител в Бургас стартира мащабна промоция преди сезона

 

Промоция ЕСЕН – ЗИМА Регенерат за периода

01.09.2020 – 31.03.2021г.

  • Регенерат с основа на клиента
  • Доставка за цяла България – 15 лв. на брой
  • Изработка за 24 часа
  • Работно време – 7 дни в седмицата
  • Нови италиански машини Mateuzzi и Irop

Размери гуми за камиони / цени за регенерат гуми

  • 385/65 R 22.5 – 200.00 лв.
  • 315/80 R 22.5 – 200.00 лв.
  • 315/70 R 22.5 – 200.00 лв.

Автосервиз БИГС ООД гр. Бургас е оторизиран производител на гуми за товарни автомобили студен регенерат с протектори Avon, Midas, Kraiburg и Dunlop. Линията за производство отговаря на всички съвременни изисквания за регенериране на гуми. Вижте нашето оборудване за регенерат тук

През последните години регенерирането на гуми се наложи като начин за намаляване разходите за единица пробег чрез по-пълно използване ресурса на гумите. „Бигс“ ООД е единственият производител в областта на гуми за тежкотоварни автомобили чрез студен регенерат. Фабриката в Бургас е построена по европейска програма и оборудвана изцяло с нови италиански машини Matteuzzi и I.R.O.P., което гарантира качеството на гумите. Преди зимния сезон фирмата стартира мащабна промоция на гуми за товарни автомобили студен регенерат с протектори Avon, Midas, Kraiburg и Dunlop. Линията за производство отговаря на всички съвременни изисквания за регенериране на гуми. Контролът за качество кореспондира с всички норми и изисквания, наложени от европейските стандарти, като за целта в производството са внедрени машини от последно поколение. Те засичат всякакъв вид увреждания по вътрешната част на каркаса /повърхност на гумата/ чрез високоволтова дъга. Протекторите, които се полагат, съответстват идеално на обработената основа, което осигурява по-дълъг пробег. Стандартите за качество, които въвеждат от „Бигс” ООД при регенерирането на гуми, гарантират съвършена центровка върху основата без никакви деформации, по-висок комфорт и сигурност, разбира се и идеален външен вид.

„Производството, което създадохме по европейска програма дава гаранция за качеството на всяка една гума. Имаме капацитет само за 24 часа да подменим всичките стари гуми на един тежкотоварен автомобил като ги регенерираме. Това е много важно за бизнеса, защото спестява 50 % от цената на новите гуми. Преди зимния сезон стартираме промоция с отстъпки до 30% от цената за всяка гума.”, каза пред вестник „Черноморски фар” управителят Георги Славчев.

„Бигс“ ООД е част от европейската верига авто-сервизни центрове Premio, основана от световно известния производител на гуми, компанията Goodyear, през 1996 година в Германия. Освен гуми регенерат фирмата предлага пълно сервизно обслужване, зимни и летни гуми за леки автомобили Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava и др.

ПРОМОЦИИ:

ГУМИ ЗА ЛЕКИ КОЛИ, БУСОВЕ И КАМИОНИ
Идва сезонът за смяна на летните гуми със зимни и в автоцентър БИГС вече са готови с топ предложение за шофьорите. Промоционалната кампания на Premio и БИГС ще даде възможност на клиентите закупили 4 нови зимни гуми с марките Sava или Fulda от 16’ и повече да получат PLC комплект за безопасност на гумите, който включва манометър за гуми.
Тези от Вас, които имат налични зимни гуми могат да се възползват от промоцията, която включва смяна на гуми и оглед на ходовата част. В зависимост от големината на гумите цената започва от 10.90 за две гуми.
Промоции има и за собствениците на бусове, тежкотоварни автомобили, камиони и тирове. Като производител на гуми студен регенерат БИГС изработва такива с основа на клиента и прави доставка в цяла България. Три най-масови размера 385/65 R 22.5, 315/80 R 22.5 и 315/70 R 22.5 се предлагат на цена от 200 лв.

ГАЗОВИ УРЕДБИ
Новият модерен автоцентър БИГС предлага на всички собственици на автомобили с газова уредба първоначален технически преглед и издаване на сертификат. Цената на услугата само сега е 44.90 лв.

СМЯНА НА КОНСУМАТИВИ
По случай отварянето на новия автомобилен център БИГС в Бургас в сервиза се предлага смяна на 4 литра моторно масло по избор, смяна на маслен филтър и проверка на антифриза на цени от 59.99 лв.
В търговския център на сервиза се предлага пълна гама от масла за автомобили и течности на марките Ravenol и Hilber. Акумулатори на марките Ennexy, Duracell и Moll и много други консумативи.