Тунинг

Logo_Tuning_Car_t_a

 

  • Seat Leon ЕКО  за по-спортен външен вид
  •  Експертите разчитат на еко тунинг
  •  Концептуалния модел е достъпен и за интернет потребителите

Експерти на Premio Tuning са го доказали : Екологично съзнание и спортна индивидуалност са съвместими. С професионален еко тунинг на автомобила служител на KW Automotive успя да свали само девет килограма от теглото на автомобила, като същевременно се намали разхода на гориво, а ускорението и мощността на Seat Leon си остава също така устойчива.

Преди да започнем работата по тунинга, автомобилът тежеше 1334кг на кантара, а при завършване отчетохме тегло 1325,45 кг . Огненият Испанец сега изразходва  между 0,4 и 0,8 литра по-малко гориво на 100 километра . .

За големия успех, инициаторите на еко тунинга, професионално документираха всички промени по време на работата –  и ето я главната причина:

  1. Само чрез промяна на 17 – инчови стандартни колелата на Ultraleggera HLT с 225/ 35 R19 Goodyear Asymmetric 2 са били свалени  8.8кг .
  2. Стандартни амортисьори и пружини се подмени с общо  пружинно окачване. Неговата инсталация отне почти половин килограм от  теглото .
  3. Спад на 130гр от теглото, донесе подмяната на перфорираните спортни спирачни дискове Zimmermann с ATE Керамични  накладки .
  4. Други  870 грама намаление са дължи на използването на K & N въздушен филтър и покритието на спирачните челюсти .

Много от вградените компоненти на Seat  Еко Тунинг могат да се намерят в текущият Premio Tuning каталог . Висококачествените компонентите са изключително достъпни , тъй  като разходите за тях се движат в рамките на бюджета за средни настройки. Служители на KW Automotive са изградени Еко SEAT Leon с характер на автомобил подходящ за моторните спортове. Те са направили своите изчисления така, че освен намаляване на теглото се намалява и разхода на гориво, от което Вие спестявате.
Като цяло, посетителите за това време са били 10 303, които са могли да видят отблизо превръщането на SEAT Leon в Екологичен модел. Средното време, прекарано на сайта www.premio – tuning.de е 02:57 минути . Като пълен успех , инициаторите също така оценка и съпътстващите дейности в социалната мрежа Facebook .

 Premio Tuning katalog