Vipal

Vipal е един от водещите световни производители на протектори за регенерат на гуми за тежкотоварни автомобили.
Като компания и марка ние отстояваме най-високото качество и изключителното обслужване. Нашите продукти са изградени по строги стандарти за контрол на качеството и с най-добрите материали. Продуктите на Vipal удължават жизнения цикъл на гумите и предлагат по-голяма производителност, икономия и безопасност на пътя.

Borrachas Vipal S / A се занимава с производство на гуми от 1973 г. Изпреварвайки своето време, Vipal е първата компания в регенериращия бизнес, която отговаря на спецификациите за качество на ISO 9002 в Бразилия. В наши дни всички наши продукти носят сертификат за качество ISO 9001.

Vipal в Европа и по света е отговорен за доставката до около 90 държави на всички континенти, като Европа, Латинска Америка и САЩ са основните пазари. Централата на Vipal Europe се намира във Валенсия – Испания, като разполага с дистрибуторски центрове в Германия, Англия, Словения и Испания.

За да отговори на специфичните нужди, които варират от технически изисквания до културни, географски и правни различия, компанията инвестира в разработването на продукти за подобряване на производителността в широк спектър от приложения. Нещо повече, постоянните регионални екипи на стратегически места поддържат Випал на видно място на европейския пазар.

ВИПАЛ ПОЛИТИКИ
Vipal Rubber е един от водещите световни производители на продукти за регенериране на гуми и протектори на гуми за таварни автомобили, камиони и бусове.
Предлага също нови гуми / гуми, подови настилки и постелки, каучукови съединения и продукти за индустрията, като винаги се фокусира върху качеството и оперативните постижения, нарастващата загриженост за най-доброто използване на налични природни ресурси, опазване на околната среда, социалната отговорност, етика и професионализъм.